Últim programa de la 1ª TEMPORADA!

Senyores i senyors, s'acaba la 1ª Temporada de L'ALTAVEU! Aquest últim programa serà el proper dimarts 28 de juliol de 2009 a les 20h, com sempre.

Acabem una 1ª Temporada amb alguns dalt i baixos, amb bons programes i d'altres més fluixos. Per això volem continuar endavant i millorar, per tal de consolidar el programa i fer-lo més interessant i participatiu.

Ja vam avançar que la intenció del programa era recuperar les entrevistes i els debats, i per fí en aquest últim programa ho anem a fer. Farem una entrevista a diversos components del grup ODI, d'Albaida. Es caracteritzen per ser una de les bandes més joves i que més temps porta als escenaris. Venen a contar-nos qui són i que fan, i parlar-nos del seu últim disc, Esperança rebel, així com dels seus plans de futur.

D'aquesta manera, volem anunciar que a la 2ª temporada, començarem amb una sèrie d'entrevistes a diferents grups del poble que fan música alternativa i/o en valencià, com Línea de Fuego, KNHUM, Join the Rejects, Skalingrad, etc... i també grups de tota la comarca.

Volem donar les gràcies a tot el món que ens ha seguit, i convidar-vos a escoltar aquest últim programa.

FINS SETEMBRE!!

Copyright © 2008 - L'ALTAVEU - is proudly powered by Blogger
Blogger Template